Καλώς Ήρθατε! | N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Καλώς Ήρθατε!

Η εταιρεία N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. μαζί με την εταιρεία F. A. CYPRUS FEED TECHNOLOGIES LTD, αποτελεί την συνέχεια της Foukis Feed Technology SA και προμηθεύει μηχανήματα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα σε εργοστάσια ζωοτροφών και βιομάζας.

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και κατασκευή παραγωγικών μονάδων ειδικών προϊόντων διατροφής και βιομάζας (ζωοτροφές, ιχθυοτροφές, pellets ξύλου κ.α), καθώς επίσης και στην προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και αναλώσιμων που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων αυτών. Καθοριστικοί παράγοντες για την εταιρεία μας είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη, φροντίζοντας να παρέχουμε σε αυτούς ότι καλύτερο σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Επιπλέον ισχυροποιώντας την παρουσία μας στην Ευρωπαϊκή αγορά μπορούμε και προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές, δίνοντας έτσι στην επένδυση του πελάτη την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.

Η Εταιρία μας
  • Η αποστολή της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλώσιμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και εγγυόνται την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρία μας θα σας απαντήσει άμεσα εντός 24ωρών.


Λ. Αθηνών 71-73, Αχαρναί 13671


+30 6932 220 288


info@nfouki.gr

+30 2130 429 372