. N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Μηχανολογικός εξοπλισμός

Αναμείκτες

Αναμείκτες

Αναμείκτες Ζωοτροφών

Για άρτια ανάμειξη υλικών. 

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα αναμεικτών της εταιρίας Andritz τα οποία είναι συμβατά με την παραγωγή οποιουδήποτε τύπου ζωοτροφών. Οι συγκεκριμένοι αναμείκτες προσφέρουν άριστη ομοιογένεια του τελικού προϊόντος ενώ εγγυόνται πως όλα τα pellet θα περιέχουν ομοιόμορφα ποσοστά βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Βασικά χαρακτηριστικά: 

  • Ταχύτητα και αποδοτικότητα μιας και έχουν την δυνατότητα να παράγουν έως και 30 παρτίδες ανά ώρα 
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης πολλαπλών συμπληρωμάτων σε υγρή μορφή
  • Αυτοκαθαριζόμενοι και εύκολοι στην συντήρηση
  • Εξαιρετική στεγανότητα στην πόρτα εξόδου του τελικού προϊόντος      


Ανακαλύψτε πως οι  αναμείκτες Andritz επιτυγχάνουν αυτά τα αποτελέσματα στο παρακάτω βίντεο το οποίο δείχνει με λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργείας τους. 

 

Επίσης διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα του κάθε μοντέλου στους παρακάτω οδηγούς προϊόντων.       
Video

ΑΝΑΜΕΙΚΤΗΣ (MIXER) ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ 75-90 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

 

Πρέσες

Πρέσες

Πρέσες για Παραγωγή Ζωοτροφών και Βιομάζας 

Υψηλή απόδοση και Δυναμικότητα

Οι πρέσες Andritz παρέχουν και εγγυόνται υψηλή απόδοση και δυναμικότητα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας μεγιστοποιώντας έτσι την κερδοφορία οποιαδήποτε παραγωγικής γραμμής.


Διακρίνονται από την ευκολία στην συντήρηση και τον καθαρισμό τους, προσφέροντας έτσι προϊόντα υψηλής υγιεινής. 

Σειρά FeedMax G 

Η πρέσες ANDRITZ  FeedMax G είναι μέρος μιας σειράς νέας γενιάς που συνδυάζει τις παραδοσιακές μεθόδους με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείτε από 3 μοντέλα - το G7, το G9 και το G12 – τα οποία διαφέρουν σε δυναμικότητα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε παραγωγικής μονάδας.

Βασικά Πλεονεκτήματα της σειράς FeedMax:
 
- Μικρότερες σε μέγεθος και όγκο, είναι ικανές να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε μονάδα με ευκολία. 

- Διαθέτουν εσωτερικό ψεκαστήρα λίπανσης το οποίο εγγυάται την υγιή λειτουργεία του μηχανήματος σε βάθος χρόνου 

- Αποτελεσματική διανομή υλικών σε κάθε pellet χάρη στον one-piece adjustable feed plough design  που εγγυάται γρήγορη και εύκολη αναπροσαρμογή και κατ’ επέκταση ομοιόμορφη διανομή υλικών στη μήτρα και τα ραουλοκέλυφα.
 
- Σχεδιασμένη για μεγαλύτερο κύκλο ζωής, όλα τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με την τροφή είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού άξονα των ράουλων

- Ευκολία στην αλλαγή μήτρας 

- Διατίθενται μοντέλα με σασμάν (gear-driven) και με ιμάντα (V-belt). 
 

Πρέσες με Σασμάν (gear-driven)

Για συστήματα υψηλής δυναμικότητας σε μονάδες συνεχής παραγωγής όπου απαιτείτε συχνή αντικατάσταση αναλώσιμων/ανταλλακτικών, οι πρέσες με σασμάν ( gear-driven) διευκολύνουν την διαδικασία συντήρησης και παρέχουν δύναμη και ευελιξία. 

Ενδεικτικά, μια αλλαγή μήτρας επιτυγχάνετε μέσα σε μόνο 10 λεπτά. Επιπλέον, ο μοναδικής αποδοτικότητας σχεδιασμός τους επιτρέπει την συνεχή λειτουργεία τους (24  ώρες το εικοσιτετράωρο) σε βάθος χρόνου.    

Πρέσες με Ιμάντα (V-belt)

Ενναλακτικά, οι πρέσες που λειτουργούν με ιμάντα (V-belt) συνδυάζουν το χαμηλότερο κόστος ανά τόνο τελικού προϊόντος στην αγορά με την καλύτερη δυνατή απόδοση. 

Χάρη στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό της, η πρέσα Sprout - V-belt εγγυάται 40 χρόνια αξιόπιστης λειτουργείας με χαμηλό κόστος συντήρησης μιας και περιέχει λιγότερα εξαρτήματα και κατ’ επέκταση μειωμένες ανάγκες σε ανταλλακτικά/ αναλώσιμα. Επιπλέων έχει χαμηλότερο θόρυβο κατά τη διάρκεια της παραγωγής.


 

Οδηγοί Προϊόντων: Πρέσες Παραγωγής Ζωοτροφών και Βιομάζας 

 


Σφυρόμυλοι

Σφυρόμυλοι

Σφυρόμυλοι 


Υψηλές επιδόσεις με αποδοτική κατανάλωση πρώτων υλών.

 

Μετά από πολυετή εμπειρία και μελέτη, οι σφυρόμυλοι Andritz έχουν εξελιχθεί με στόχο την υψηλή επίδοση και απόδοση σε συνδυασμό με την μείωση του όγκου των μηχανημάτων. Ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας, διαθέτουμε μοντέλα σφυρόμυλων που επιτυγχάνουν υψηλή δυναμικότητα σε χονδρή έως εξαιρετικά λεπτή άλεση.   

 

Σειρά Σφυρόμυλων Optimill

Η σειρά Optimill αποτελείτε από σφυρόμυλους με σκοπό την άλεση πρώτων υλών σε κόκκους μεσαίου έως χονδρού μεγέθους. Σε συνδιασμό με τις πρέσες Andriz, καθηστούν την ιδανική λύση για την παραγωγή ζωοτροφών.  

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Άλεση σε χονδρούς κόκκους - Βέλτιστο μέγεθος τελικού προϊόντος
 
- Πατενταρισμένο σύστημα closed rotor design – που επιτυγχάνει μείωση στην κατανάλωση ενέργειας κατά 20% .

- 1,500-1,800 rpm

- Μειωμένος θόρυβος 
 

Σειρά Σφυρόμυλων  Multimill

Η σειρά Multimill αποτελείτε από στροφόμυλους λεπτής άλεσης μιας και ο σχεδιασμός τους εγγυάται το μικρότερο δυνατό μέγεθος κόκκων. Ιδανικές για την παραγωγή τροφής κατοικίδιων (Pet Food) και ιχθυοτροφών, συνδυάζονται εξαιρετικά με τα Extruder της Andritz.     

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Δυνατότητα εξαιρετικά λεπτής άλεση 

- Μικρή οθόνη Small screen area

- Διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της παραγωγής με στόχο την διατήρηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής

- Ενεργειακή οικονομία  

- 3,000-3,600 rpm 


Ψύκτες

.

Extruders

Extruders 

Επεξεργασίας Pet Food 

 

Η ANDRITZ προσφέρει μεγάλη ποικιλία μοντέλων extruders τα οποία, σε συνδυασμό με διαφορετικά εξαρτήματα, μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης.

Η αγορά των τροφών κατοικίδιων είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και εξελίσσετε με ραγδαίους ρυθμούς. Νέες νομοθεσίες και κανονισμοί αυξάνουν τις απαιτήσεις για τις παραγωγικές μονάδες, ενώ πλέον η εμφάνιση είναι τόσο σημαντική όσο και η ποιότητα του τελικού προϊόντος. Τέλος, οι τροφές κατοικίδιων αναμένετε να ποικίλουν σε χρώμα , σχήμα και σύνθεση δημιουργώντας έτσι την ανάγκη για ευέλικτες παραγωγικές μονάδες με πολλαπλές δυνατότητες. 

Η Andritz, δίνει λύσεις σε αυτούς και πολλούς άλλους προβληματισμούς με τους εξαιρετικής ποιότητας extruders.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους οδηγούς προϊόντων παρακάτω.    

 Η Εταιρία μας
  • Η αποστολή της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλώσιμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και εγγυόνται την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρία μας θα σας απαντήσει άμεσα εντός 24ωρών.


Λ. Αθηνών 71-73, Αχαρναί 13671


+30 6932 220 288


info@nfouki.gr

+30 2130 429 372