. N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Ζυγιστικά συστήματα ακριβείας

Η N. Fouki & Co είναι αποκλειστικός συνεργάτης της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής ζυγιστικών συστημάτων Jesma A/S.  Η Jesma αναπτύσσει, παράγει και πουλάει ζυγαριές και ζυγιστικά συστήματα για σταθερή, δυναμική και συνεχή ζύγιση από το 1917.  Η πολυετή εμπειρία της εγγυάται εξαιρετική τεχνολογία, αξιοπιστία και ακρίβεια.

Τροφοδότες με Zυγό & Πλάστιγγες με Ιμάντα (Weigh Feeders & Belt Scales)

Τροφοδότες με Zυγό & Πλάστιγγες με Ιμάντα (Weigh Feeders & Belt Scales)

Η Jesma διαθέτει μεγάλη γκάμα σε τροφοδότες με ζυγό οι οποίοι χρησιμοποιούνται τόσο σε αλεστικές εγκαταστάσεις όσο και σε εργοστάσια παραγωγής ζωοτροφών ή βιομάζας.

H Jesma στοχεύει να έχει βέλτιστη αξιοπιστία, μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή ακρίβεια. Έτσι, οι τροφοδότες με ζυγό της Jesma έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Ο εξοπλισμός σχεδιάζετε και κατασκευάζεται ιδικά για κάθε πελάτη, έτσι επιτυγχάνουμε την ακριβή προσαρμογή τους στις εκάστοτε παραγωγικές μονάδες.
  • Ένας αυξητικός κωδικοποιητής (tacho) τοποθετείται στο ελεύθερο ραούλο. Έτσι βελτιώνεται η συνεχής παρακολούθηση του ιμάντα, και δίδεται αμέσως σήμα συναγερμού εάν υπάρξουν ανωμαλίες κατά τη μετάδοση της κίνησης μέσω ιμάντα.
  • Ο κύλινδρος οδήγησης βελτιώνει την παρακολούθηση του ιμάντα κατά τη λειτουργία και μειώνει τον κίνδυνο ολίσθησης του ιμάντα. 
  • Οι δυναμομετρικοί αισθητήρες εξασφαλίζουν υψηλή ακρίβεια, ακόμη και με ανομοιόμορφη ροή υλικού. 
  • Όλοι οι τροφοδότες με ζυγό συμμορφώνονται με τις οδηγίες ATEX ζώνης 21 και 22. 
  • Οι τροφοδότες με ζυγό διατίθενται σε βαμμένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα ή με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα για τα μέρη που έρχονται σε επαφή με τα υλικά. 

Ζυγαριά Παροχής (Throughput weighers)

Ζυγαριά Παροχής (Throughput weighers)

 

Η Jesma παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από ζυγαριές πρόσληψης και εκφόρτωσης σε 11 βασικά μεγέθη με ικανότητα έως 1600m3/h.

 

Οι ζυγαριές πρόσληψης και εκφόρτωσης της Jesma μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής όπου υπάρχει ανάγκη απευθείας ζύγισης σε δυναμική ροή προϊόντος.

 

 


Πλάστιγγες Ροής (Flow Scales)

Πλάστιγγες Ροής (Flow Scales)

 

Οι πλάστιγγες ροής Jesma χρησιμοποιούνται κυρίως για τη ζύγιση υλικών χύδην, π.χ. υλικά σε σκόνη ή κόκκους. 

 

Ακόμη, αποτελούν ιδανική λύση για εφαρμογές που απαιτούν μέτρηση της ροής του προϊόντος, αλλά διαθέτουν περιορισμένο χώρο. 

 

Καλύπτουν τη δοσομέτρηση άλλων προϊόντων, αλλά και τη γενική ρύθμιση των προϊόντων.


Συστήματα Απώλειας Βάρους (Loss in Weight Systems)

Συστήματα Απώλειας Βάρους (Loss in Weight Systems)

 

Τα συστήματα απώλειας βάρους της Jesma μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε εγκατάσταση που απαιτεί συνεχή και υψηλής ακριβείας δοσομέτρηση.

 

Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης των αναλογιών του μείγματος μέσω συστήματος ζύγισης, το τελικό προϊόν είναι μεγαλύτερης ακριβείας σε σχέση με άλλες διαθέσιμες τεχνικές. Έτσι, το τελικό προϊόν είναι πιο ομοιόμορφο και υψηλότερης ποιότητας.


Δοσομετρικά Συστήματa Μicro & Νano (Micro/Nano dosing Systems)

Δοσομετρικά Συστήματa Μicro & Νano (Micro/Nano dosing Systems)

 

H Jesma διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε micro και εργαστηριακές δοσομετρικές ζυγαριές για τη ζύγιση των επιμέρους συστατικών. 

 

Η επιλογή της κατάλληλης ζυγαριάς για την εκάστοτε εργασία εξαρτάται από την απαιτούμενη ικανότητα της ζυγαριάς και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. 

 

Η Jesma διαθέτει ζυγαριές για micro δοσομέτρηση από 2 έως 1500kg ανά παρτίδα.


Πλάστιγγες με χοάνη (Hopper Scales)

Πλάστιγγες με χοάνη (Hopper Scales)

Οι πλάστιγγες με χοάνη της Jesma αποτελούν μια ευέλικτη λύση για τη ζύγιση παρτίδων οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς για κορυφαία αξιοπιστία και περιβαλλοντική ευαισθησία.

 

Οι πλάστιγγες με χοάνη είναι σχεδιασμένες για εφαρμογές σε σύγχρονες βιομηχανίες επεξεργασίας, όπου λόγω του υψηλού επιπέδου αυτοματισμού απαιτούνται στιβαρές και αξιόπιστες κατασκευές.

 

To JesHopper διατίθεται εργοστασιακά σε πολλά μεγέθη, με χωρητικότητα παρτίδας έως 10.000kg και με ακρίβεια από +/- 200g.

 

Οι πλάστιγγες με χοάνη είναι αρθρωτές μονάδες τοποθετημένες μέσα σε κατασκευή από εύκαμπτο χαλύβδινο έλασμα που είναι ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ το μήκος τους προσαρμόζεται βάσει των απαιτήσεων.

 

Οι πλάστιγγες μπορούν να τοποθετηθούν σε μονάδες με ήδη υπάρχουσα μεταφορική αλυσίδα ή να συμπεριλαμβάνουν την μεταφορική αλυσίδα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και εγκατάστασης.


Ζυγαριές Ελέγχου (Check Weighing Systems)

Ζυγαριές Ελέγχου (Check Weighing Systems)

Η Jesma έχει διαμορφώσει πολλές ζυγαριές ελέγχου βάσει των επιμέρους αναγκών κάθε πελάτη. Πρόκειται για μικρές προσαρμογές σε ήδη υπάρχουσες γραμμές παραγωγής, αλλά και για νέες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις.


Εργασία με Μεγάλα Σακιά (Big Bag Handling)

 Εργασία με Μεγάλα Σακιά (Big Bag Handling)

Η μονάδα πλήρωσης μεγάλων σακιών είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης ειδικά σχεδιασμένο για την πλήρωση και τη ζύγιση σακιών μεγάλου μεγέθους. Η μονάδα ζύγισης μεγάλων σακιών της Jesma μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα είδη προϊόντων ελεύθερης ροής, π.χ. ζωοτροφές, άλευρα, σιτηρά, σφαιρικά ή κοκκώδη υλικά, πέλετ κτλ.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Pdf

Η Εταιρία μας
  • Η αποστολή της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλώσιμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και εγγυόνται την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρία μας θα σας απαντήσει άμεσα εντός 24ωρών.


Λ. Αθηνών 71-73, Αχαρναί 13671


+30 6932 220 288


info@nfouki.gr

+30 2130 429 372