. N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Jesma

Jesma

Η N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Jesma σε Ελλάδα και Κύπρο.  Η Jesma αναπτύσσει, παράγει και πουλά ζυγαριές και ζυγιστικά συστήματα για σταθερή, δυναμική και συνεχή ζύγιση από το 1917. Η πολυετή εμπειρία της εγγυάται εξαιρετική τεχνολογία, αξιοπιστία και ακρίβεια.      

 

Είτε πρόκειται για παραγωγικές ανάγκες με απόδοση 2000 τόνων ανά ώρα είτε για 1 κιλό ανά ώρα, η Jesma διαθέτει το κατάλληλο προϊόν. Έτσι καταφέρνει να προσφέρει λύσεις σε κάθε εργοστασιακή μονάδα παραγωγής ζωοτροφών, βιομάζας και όχι μόνο. Από ολοκληρωμένα δοσομετρικά συστήματα μέχρι λογισμικά για συστήματα στατικής ζύγισης, η Jesma έχει την λύση.   

 

Τέλος τα προϊόντα της Jesma εξελίσσονται συνεχώς ώστε να μπορούν να προσφέρουν πάντα την μεγαλύτερη ακρίβεια στην αγορά. Κάθε προϊόν περνά διεξοδικό έλεγχο ώστε να επιβεβαιωθεί πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς και στα πρότυπα του ποιοτικού ελέγχου της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 


SEID

SEID

Η N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, σε συνεργασία με τον αποκλειστικό της συνεργάτη SEID, είναι ικανή να προσφέρει λύσεις σε περιβαλλοντικά προβλήματα. Με αυτήν την συνεργασία καταφέρνει να κατασκευάζει εργοστάσια παραγωγής ζωοτροφών και βιομάζας τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. 

 

Συγκεκριμένα η SEID εξελίσσει και κατασκευάζει συστήματα επεξεργασίας ατμού και αναθυμιάσεων με σκοπό την καταπολέμηση οσμών (πχ. σε εργοστάσια παραγωγής ιχθυοτροφών). Επίσης διαθέτει προγράμματα διαχείρισης αποθηκών για πρώτες ύλες κάθε μορφής (υγρά, πούδρες, πολτούς κλπ).

Andritz

Andritz

Τόσο στην κατασκευή εργοστασίων "με το κλειδί στο χέρι" όσο και στον εκμοντερνισμό υφιστάμενων μονάδων παραγωγής ζωοτροφών και βιομάζας, η N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εμπιστεύεται τον αποκλειστικό της συνεργάτη Andritz. 

 

Η Andritz είναι μια κορυφαία εταιρία στον κλάδο της κατασκευής μηχανημάτων παραγωγής ζωοτροφών, ιχθυοτροφών,  τροφών κατοικίδιων και βιομάζας. Τα συστήματα και μηχανήματα της Andritz παρέχουν μεγαλύτερη επίδοση, χαμηλό κόστος παραγωγής και υψηλή ενεργειακή απόδοση. 

 

Ενδεικτικά, ορισμένα προϊόντα της Andritz:

 

- Αναμείκτες Andritz

- Πρέσες Andritz

- Σφυρόμυλοι Andritz

- Extruders Andritz

- Μήτρες και ραουλοκελυφα       

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας


Monitor

Monitor

 

Η Monitor ειδικεύεται στην κατασκευή αισθητήρων και οργάνων μέτρησης προϊόντων για σιλό και αποθήκες. Η Monitor διαθέτει συστήματα για προϊόντα σε υγρή και στερεά μορφή, από λεπτές πούδρες μέχρι και ορισμένους πολτούς (slurries). 

      

Τα συστήματα επίβλεψης και μέτρησης είναι εξαιρετικά σημαντικά σε κάθε παραγωγική μονάδα, είτε αυτή ειδικεύεται στην παραγωγή ζωοτροφών, είτε στην παραγωγή βιομάζας. Με την αποκλειστική συνεργασία της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με την Monitor, εγγυώμεθα στους πελάτες μας πως θα έχουν απόλυτο και ακριβή έλεγχο πάνω στις συνθήκες και διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους. 

 

Εκτός από τα μοντέρνα και αξιόπιστα προϊόντα τους, η Monitor προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση στα περισσότερα μοντέλα της τα οποία είναι πιστοποιημένα από την ISO.

 

- Point Level Indicators

- Continuous Level Sensors

- Mass Flow Meters

- Moisture Measurement

- Particle Emission Measurement

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


Οι πελατες μας

ΕΛΛΑΔΟΣ

Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε
ΖΩΟΝΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε
ΜΗΔΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε
ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε
ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ Α.Ε
ΑΦΟΙ ΣΑΠΟΥΝΑ Α.Β.Ε.Ε
ΤΟΚΑΣ Α.Ε
TANKO PET FOOD A.E
ΕΛ.ΒΙ.Ζ Α.Ε
ΖΗΣΗΣ ΦΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε
ΑΓΡΟΛΕΣΒΟΣ Α.Β.Ε.Ε
ΕΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε
LION Α.Ε
BIOMAR HELLENIC Α.Β.Ε.Ε
ΙΡΙΔΑ Α.Ε
ΣΑΚΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε
ΤΣΙΚΑΚΗΣ.Λ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε
ΛΑΚΥ Α.Ε
ΕΥΡΟΤΡΟΦΕς Α.Β.Ε.Ε
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε
ΑΦΟΙ ΑΛΠΑΝΙΔΟΙ Ο.Ε
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ ΥΙΟΙ Ο.Ε
ΚΥΡΚΟΣ ΑΘ - ΚΑΝΤΖΑΣ Θ Κ ΣΙΑ Ο.Ε
ΖΩΟΤΡΟΦΕς ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε
ΑΠΣ ΠΙΝΔΟΣ
ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ Α.Ε

ΚΥΠΡΟΥ

ΣΠΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ LTD
ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗΣ LTD

Η Εταιρία μας
  • Η αποστολή της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλώσιμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και εγγυόνται την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρία μας θα σας απαντήσει άμεσα εντός 24ωρών.


Λ. Αθηνών 71-73, Αχαρναί 13671


+30 6932 220 288


info@nfouki.gr

+30 2130 429 372