. Η εταιρεια μας | N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία N. FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ είναι η συνέχεια της Foukis Feed Technology S.A και προμηθεύει παραγωγικό εξοπλισμό, μηχανήματα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για εργοστάσια παραγωγής ζωοτροφών και βιομάζας (wood pellet). 

Επίσης ειδικεύεται στην κατασκευή νέων εργοστασίων ζωοτροφών και βιομάζας καθώς και στον εκμοντερνισμό υφιστάμενων μονάδων.  

 

Ακολουθώντας πάντα την μέθοδο «με το κλειδί στο χέρι» (Turn-key), η εταιρία N. FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παραγωγή ζωοτροφών και βιομάζας με την πολυετή εμπειρία της Foukis Feed Technology S.A. 

 

Σκοπός της εταιρίας είναι να κατασκευάζει παραγωγικές μονάδες ειδικών προϊόντων διατροφής που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς ζωοτροφών και τροφών κατοικίδιων. Επιπλέον, στοχεύει να προσφέρει ανταλλακτικά και αναλώσιμα στις καλύτερες τιμές, δίνοντας έτσι στην επένδυση του πελάτη την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.   

 

Τέλος, η εταιρία N. FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ προσφέρει στους πελάτες της service και πλήρη τεχνική βοήθεια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, με άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις που εγγυούνται την εύρυθμη λειτουργία της παραγωγικής γραμμής των εργοστασίων.  


Η Εταιρία μας
  • Η αποστολή της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλώσιμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και εγγυόνται την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρία μας θα σας απαντήσει άμεσα εντός 24ωρών.


Λ. Αθηνών 71-73, Αχαρναί 13671


+30 6932 220 288


info@nfouki.gr

+30 2130 429 372