. Παραγωγή Μήτρας | N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Μητρες και ραουλοκελυφα

Η διαδικασία κατασκευής μήτρας για πελετομηχανή (πρέσα)
Κάθε μικρό εξάρτημα της μήτρας έχει παραχθεί με συγκεκριμένη μηχανική διαδικασία. Μια μεσαίου μεγέθους μήτρα με τρύπες διαστάσεων 4 χιλιοστά θα έχει περίπου 10.000 τρύπες. Επιπλέον αυτού, εφαρμόζεται ειδική επεξεργασία στην διάτρηση για καλύτερη απόδοση του πέλλετ και φτάνουμε περίπου στις 30.000 μηχανικές επεμβάσεις κάθε μια σε απόλυτη ακρίβεια με το πρωτότυπο. Μηχανισμοί ακριβείας διαμορφώνουν το βασικό σχήμα του καλουπιού, καθαρίζουν, στεγνώνουν, σκληραίνουν βάφοντας το μέταλλο μέσω πύρωσης και σταδιακής ψύξεως αυτού και τελικώς φέρνοντάς το στις απαιτούμενες διαστάσεις, φτάνοντας έτσι για την ολοκλήρωση της μήτρας κοντά στις 40.000 ξεχωριστές μηχανικές διαδικασίες και χειροποίητες επεμβάσεις ακριβείας.

Υλικά
Προσφέρουμε μια γκάμα από κράματα χωρμιούχου ατσαλιού. Από κράματα βαναδίου, χρωμίου, μανγητικού νικελίου και καρμπονικού περιεχομένου, μπορούμε να προσφέρουμε το κατάλληλο υλικό στις ζητούμενες απαιτήσεις.

Μηχανική επεξεργασία ακριβείας
Με την τεχνική υποστήριξη, οι πελάτες μας λαμβάνουν προνόμια ως προς την συγκεκριμενοποίηση του μεγέθους του σχήματος αλλά και του προτύπου των οπών που απαιτούνται για τα καλούπια. Ακολουθώντας με σχολαστικότητα αυτές τις προδιαγραφές και μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος παραγωγής κατασκευάζουμε τις μήτρες με απόλυτη ακρίβεια.

Θερμική επεξεργασία
Οι έμπειροι χειριστές εφαρμόζουν προγράμματα θερμικής επεξεργασίας για τις μήτρες. Πηγαίνοντας αυτές στους κενού αέρος φούρνους σκλήρυνσης. Η διαδικασία της θερμικής επεξεργασίας είναι πολύ σημαντική καθώς εγγυάται την ομοιομορφία του προϊόντος. Έχουμε πενδύσει σημαντικά στην πιο μοντέρνα τεχνολογία σκλήρυνσης, έτσι ώστε να παράγουμε μήτρες μεγάλης μακροζωίας και υψηλών προδιαγραφών.

Ακατέργαστα υλικά
Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας ατσάλι υψηλής μοριακής δομής που του παρέχει μεγαλύτερη δύναμη και σταθερότητα.

Μηχανές
Οι Cnc μηχανές προγραμματίζονται φτιάχνοντας μήτρες όλων των ειδών πελετομηχανών, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ακρίβεια διαστάσεων και σχήματος.

Πιστόλι διάτρησης
Είναι ένας ταχύτερος μηχανισμός διάτρησης απόλυτης ακρίβειας. Πρωτοστατώντας σε αυτή την τεχνική και εφαρμόζοντας την από της αρχές της δεκαετίας του 80 βελτιστοποιήσαμε την ταχύτητα διάτρησης και τον έλεγχο της λίπανσης, δημιουργώντας της καλύτερες μήτρες για πέλλετ στον κόσμο. Αυτόματη διεύρυνση του άνω μέρους της οπής
Ακολουθώντας πιστά το καλούπι ο μηχανισμός διεύρυνσης εφαρμόζεται στο κομμάτι της μήτρας. Οι μετρήσεις του  μηχανισμού επιλέγονται έτσι ώστε να ενισχύουν την προετοιμασία του πέλλετ.

Πλύσιμο και γυάλισμα
Το λάδι, ενυδατώνει και απομακρύνει τα ρινίσματα σιδήρου από την επιφάνεια της μήτρας πριν από το (βάψιμο) της μήτρας.

Σκλήρυνση κενού αέρος
Μια σκληρή επιφάνεια στις τρύπες θα μεγιστοποιήσει την ζωή της μήτρας. Ο αέρας αφαιρείται ώστε να δημιουργηθεί αδρανές περιβάλλον. Η μήτρα θερμαίνεται σε στάδια από έναν μικροεπεξεργαστή ως και τους 1010 βαθμούς κελσίου και η μοριακή δομή του ατσαλιού σκληραίνει ενδυναμώνοντας το.

Τελείωμα και τελική επιθεώρηση
Τα ποιοτικά μας συστήματα παρακολουθούν την παραγωγική διαδικασία μέχρι το τέλος της και καθώς η μήτρα έχει κατασκευαστεί να εφαρμόζει ακριβώς στην πρέσα του πέλλετ, ελέγχουμε αν το προϊόν ανταποκρίνεται στις αρχικές προδιαγραφές. Μετά οι μήτρες πακετάρονται και αποστέλλονται σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Ραουλοκέλυφα
Τα κυλινδρικά κελύφη δρουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Τεράστιες δυνάμεις μεταφέρονται από την επιφάνεια της μήτρας διαμέσου των ρουλεμάν στον κεντρικό άξονα στήριξης του κυλίνδρου. Είναι ζωτικής σημασίας οι διαστάσεις να είναι ακριβείς και αυτό γιατί η διαδικασία (βαφής) είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών. Έχουμε εξελίξει τα κυλινδρικά κελύφη, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στις επιδόσεις της μήτρας. Τα κυλινδρικά κελύφη είναι διαθέσιμα σε πολλά καλούπια με ραβδώσεις και πτυχώσεις. Θα βοηθήσουμε τον πελάτη μας να διαλέξει το κατάλληλο για την εργασία του.

Pdf
Video

Η Εταιρία μας
  • Η αποστολή της N.FOUKI I.F.E.S. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είναι η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλώσιμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και εγγυόνται την μεγαλύτερη δυνατή κερδοφορία.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρία μας θα σας απαντήσει άμεσα εντός 24ωρών.


Λ. Αθηνών 71-73, Αχαρναί 13671


+30 6932 220 288


info@nfouki.gr

+30 2130 429 372